25

Lessen verplaatsen naar andere lesmodule


Avatar
Nico van der Veen

Dit moet het mogelijk maken voor klanten om zelf lessen te kopiëren/verplaatsen naar andere lesmodules, zonder elk los stukje content handmatig te moeten plakken.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

T

Tom Compaijen

Dit zou heel fijn zijn!


T

Tom Compaijen

Dit zou heel fijn zijn


Avatar

Sanne Berendsen

Status gewijzigd in: Open

M

Marc Buiks

Veel hoofdstukken komen in meerdere lesmodules en leerlijnen terug. Om het beheer van deze hoofdstukken (als onderdeel van een lesmodule) eenvoudig centraal te kunnen managen willen we graag de mogelijkheid om in een lesmodule een centraal beheerd hoofdstuk op te nemen.


Avatar

Sanne Berendsen

Samengevoegd met: Lesmodule hoofdstukken centraal kunnen beheren

Avatar

Henny

Status gewijzigd in: Wordt beoordeeld

E

HendV

Nadere toelichting: een lesmodule bestaat uit één of meerdere lesonderdelen. Deze lesonderdelen vormen geen zelfstandige entiteit en kunnen dus niet worden hergebruikt in meerdere lesmodules. Verzoek is dus eigenlijk: maak van de lesonderdelen zelfstandige entiteiten (dan is het ook veel makkelijker om lesonderdelen over lesmodules heen te verplaatsen).


E

Els

Dat zou heel fijn zijn!! Vooral omdat ik de vragen bij de start (o-meting) wil herhalen in de eindtoets. Van mij mag het snel! Fijne feestdagen


  • Avatar
Avatar

Henny

Dank Els! Eind februari/maart gaan we weer bezig met de lesmodule verbeteren. Dit punt gaan we zeker meenemen in onze lesmodule verbeterplanning!


Avatar

Heleen van Roon

Ja, dit zou ik ook heel fijn vinden! Voor wanneer staat dit op de planning?


Avatar

Henny

Rond eind februari/maart gaan we bezig met de lesmodule verbeteren. Dan kijken we wat we hierbij als eerste oppakken. Gezien het aantal stemmen op deze opdracht, lijkt het ons goed om deze relatief snel in te plannen!


M

M. Aalbers

Het zou heel erg fijn zijn en tijd schelen als dit kan!!


  • Avatar
Avatar

Henny

Status gewijzigd in: Gepland

Avatar

koen deconinck

Graag, als ik achteraf mijn inhouden wil toewijzen aan een andere module sta ik blok.


  • Avatar