2

Verbeterde notificaties

  • Live

Avatar
Sanne Berendsen

Voor alle rollen: notificaties krijg je nu in de e-mail in plaats van in de chat. En je kunt je voor notificaties op opdrachten afmelden.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

E

Esther Spee

Als email de enige manier is voor notificatie dan graag meer opties. Nu krijg ik een email voor alles. Ieder gemist bericht, iedere ingeleverde opdracht plus een melding van dat de opdracht ingeleverd is (dus 2 per opdracht) en per chat bericht. Ik wil wel een melding krijgen, maar dan 1 per keer. Met gemiddeld 7 opdrachten per dag krijg ik nu bijna 20 emails per dag. Per leerling. Niet te doen dus! Ik heb liever: Je hebt nieuwe berichten van leerling 1. Wel direct een email, maar niet per bericht. En dan ook: Je hebt nieuwe opdrachten van leerling 1. 1 per dag, maar wel direct.


Avatar

Sanne Berendsen

Bij de nieuwe update kun je er nu ook voor kiezen om bij gemiste chat berichten alleen in de ochtend notificaties te ontvangen als er gemiste berichten zijn. In de ochtend zou je dan maar 1 email krijgen met alle gemiste notificaties. Onder profielinstellingen kun je dit wijzigen. Ontvang je liever helemaal geen notificaties via e-mail? Dan kun je het volledig uitzetten


Avatar

Sanne Berendsen

Samengevoegd met: Meer opties voor email notificatie

Avatar

Sanne Berendsen

Status gewijzigd in: Live

Avatar

Henny

We zijn op dit moment bezig met het herzien en het verbeteren van de notificaties. Dank voor je input!


E

Esther Spee

Ik merk ook aan mijn leerlingen dat ze dit niet handig vinden. Inmiddels gebruik ik nu vaker whatsApp of sms etc voor contact met mijn studenten en dat vind ik echt heel onwenselijk!